Udhëzimet e përdorimit ProstEro

ProstEroudhëzime për përdorim

Udhëzimet për përdorim ProstEro

Të sëmurë me prostatitis në Shqipëri në çdo moshë. Sa më shpejt një person fillon trajtimi, aq më shpejt ai e merr shpëtoj nga proceset inflamatore.

Si të përdorni këtë mjet?

Kapsula për trajtim të prostatitis është e lehtë për t'u përdorur. Kushti kryesor është kurs i plotë, pa ndërprerje, madje edhe në qoftë se shpejt filloi të përmirësuar shëndetin. Kursin e trajtimit është 30 ditë. Kapsula duhet të pihet 3 herë në ditë, gjysmë ore para ngrënies. Pas disa ditësh, pacienti vërejtur përmirësim. Nëse është e nevojshme, lënda duhet të përsëritet.

Indikacionet kapsula ProstEro

Marrja e përzierje bimore që ju duhet për të filluar nëse ju përjetoni simptomat e mëposhtme:

 • E dhimbshme ndjesi të gjatë urinimit;
 • Sagging dhe një ndryshim në një prej testiseve;
 • I dobët ose krejtësisht mungon në mbledhje;
 • Rënia në funksion të dëshirës seksuale;
 • Rezulton siklet në perineum, në rajon mesit ose të barkut;
 • Të shpeshta të kërkojnë për të urinuar;
 • Të shpeshta kapsllëk ose diarre ndodh;
 • Rritje në temperaturën e trupit;
 • Dobësimi i funksione mbrojtëse të trupit, të shpeshta ftohjet;

Nëse ju keni këto simptoma, ju duhet menjëherë të fillojë trajtimi. Zhvillimi i prostatitis është e mbushur me pasoja të rënda.

Kunderindikacionet

Për arsye se kapsula ProstEro përmbajnë vetëm përbërës bimor, të farmacistët nuk ka pasur kontradiksionet për përdorim. Kjo nuk është e rekomanduar për të marrë kapsula:

 • Në moshën 18 vjeç;
 • Njerëzit që vuajnë individuale jotolerancës për ndonjë nga përbërësit e përfshirë në përgatitjen.

Drogës ka një performancë të lartë. E tij i sigurt, e natyrshme, përbërja e të mos addictive dhe të reaksioneve alergjike.